Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g50g61kcal11.2g0g1.8g0g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g31g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g184kcal24.8g6.8g5.8g1.2g
Valittu annoskoko155g92kcal12.4g3.4g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal6.2g1.7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g59kcal8g2.2g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234