Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.2g0.9g
Sipulikuutiot rainbow50g5kcal0.7g0.7g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)5g32kcal0g0g3.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki50g75kcal0.5g3g6.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g247kcal4.2g10.4g20.4g2.4g
Valittu annoskoko155g124kcal2.1g5.2g10.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal1.1g2.6g5.1g0.6g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888