Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino17g57kcal3.8g8.8g0.6g1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g17g12kcal0.5g2g0.1g0.5g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 58g22kcal2.2g3g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g319kcal29.4g29g9g3.6g
Valittu annoskoko155g160kcal14.7g14.5g4.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal7.4g7.3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381