Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 113g186kcal18.8g0g12.4g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)10g26kcal2.9g0g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.8g22kcal0.8g0.2g1.9g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g536kcal45.8g3g38g1.2g
Valittu annoskoko155g268kcal22.9g1.5g19g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g134kcal11.5g0.8g9.5g0.3g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765