Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)35g20kcal3g1.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g14g41kcal0.2g7.9g0g5.6g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g14g49kcal2g7.7g1.1g1.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g35g116kcal3.5g24.5g0.4g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Mustikka, Pakkasmarja42g14kcal0.2g2.7g0.3g1.4g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g4.9g2.1kcal0.5g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g1.1g3kcal0g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g524kcal20.8g91g6.8g17.8g
Valittu annoskoko155g262kcal10.4g45.5g3.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna78g131kcal5.2g22.8g1.7g4.5g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.2g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047