Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g94g28kcal0.9g3.8g0.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija12g36kcal1.3g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)24g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Tonnikala öljyssä 7g13kcal1.9g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g200kcal9.2g9.8g11.6g0g
Valittu annoskoko155g100kcal4.6g4.9g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal2.3g2.5g2.9g0g
Arvot/100g100g65kcal3g3.2g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995