Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g38g30kcal1g1.5g2.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g11g31kcal0.8g4.9g0.8g1.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)11g16kcal1.2g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow19g15kcal0.8g2.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g442kcal36.6g18.4g24g3.6g
Valittu annoskoko155g221kcal18.3g9.2g12g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal9.2g4.6g6g0.9g
Arvot/100g100g142kcal11.8g5.9g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557