Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g28g158kcal2.3g10.4g11.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g56g191kcal1.4g46.7g0.3g1.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.4g5kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Siirappi 16g48kcal0g11.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g1320kcal11.2g176.8g63.8g3g
Valittu annoskoko155g660kcal5.6g88.4g31.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g330kcal2.8g44.2g16g0.8g
Arvot/100g100g425kcal3.6g56.9g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785