Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 141g122kcal1.5g25.7g0.6g2.5g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.7kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g389kcal4g66.8g10.4g6.6g
Valittu annoskoko155g195kcal2g33.4g5.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal1g16.7g2.6g1.7g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905