Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g44g29kcal0.7g5.3g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g18g18kcal3.3g0g0.4g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g5.8g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g151kcal10.4g14.2g4.8g0g
Valittu annoskoko155g76kcal5.2g7.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal2.6g3.6g1.2g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653