Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 70g33kcal0.3g5.9g0.1g1.3g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)7.5g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g419kcal5.2g61.8g13.6g6.2g
Valittu annoskoko156g210kcal2.6g30.9g6.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal1.3g15.5g3.4g1.6g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191