Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g16g54kcal1.4g11.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g13g4.4kcal0.2g0.9g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Kikherne säilötty 100g19g20kcal1.1g3.1g0.4g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g3.1g9kcal0.1g1.9g0.1g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g315kcal18.4g42.2g7.6g3g
Valittu annoskoko156g158kcal9.2g21.1g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal4.6g10.6g1.9g0.8g
Arvot/100g100g101kcal5.9g13.6g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553