Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)56g61kcal12.9g0g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.7g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g50g180kcal6g36.5g0.7g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)25g46kcal5.5g0.5g2.5g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g13g53kcal0.3g0.4g5.6g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g718kcal49.8g76.2g23g0g
Valittu annoskoko156g359kcal24.9g38.1g11.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g180kcal12.5g19.1g5.8g0g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560