Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 63g80kcal13g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g63g23kcal1.1g4g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g16g15kcal1.3g2.2g0.1g1.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.9g3.3kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g270kcal31.8g15.6g8.8g3.2g
Valittu annoskoko156g135kcal15.9g7.8g4.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal8g3.9g2.2g0.8g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040