Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7g0g1.2g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g22g77kcal1.8g16.6g0.4g0.7g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.1g8kcal0.5g0g0.7g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g3.1g6.2kcal0.1g0.8g0.3g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g10g28kcal1.5g0.1g2.4g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g352kcal9.4g49.4g12.6g3.8g
Valittu annoskoko156g176kcal4.7g24.7g6.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal2.4g12.4g3.2g1g
Arvot/100g100g113kcal3g15.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251