Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl44g13kcal2g0.8g0.1g0.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)18g47kcal5.2g0g3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g36g55kcal0.6g1.3g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g423kcal37.8g4.2g28.8g1.4g
Valittu annoskoko156g212kcal18.9g2.1g14.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal9.5g1.1g7.2g0.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667