Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g53g53kcal10.9g0g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 26g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.3g5.5kcal0.1g0.8g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Punaviini 8.8g6.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g188kcal23.6g9.2g7.2g2.6g
Valittu annoskoko156g94kcal11.8g4.6g3.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal5.9g2.3g1.8g0.7g
Arvot/100g100g60kcal7.6g2.9g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614