Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium28g5.1kcal0.3g0.8g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)56g37kcal1.8g2.7g2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 14g43kcal0.5g0.6g4.2g0.1g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 28g96kcal7.5g0g7.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g406kcal28.6g9.4g27.6g0.2g
Valittu annoskoko156g203kcal14.3g4.7g13.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g102kcal7.2g2.4g6.9g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.2g3g8.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040