Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28.1g0g
Siirappi, tumma35g112kcal0g26g0g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Neilikka, annos 4g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai79g276kcal9.5g56.1g1.7g2.4g
Oivariini, 60 (100g)75g414kcal0.8g0.8g45.1g0g
Liivatelehti, gelatiini20g70kcal17.2g0g0g0g
Flora vispi 20%251g552kcal7.5g12.5g50.2g0g
Flora Vanilla 12%251g477kcal11.3g40.1g30.1g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.9g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g301g813kcal24.1g36.1g60.2g0g
Puolukka 301g117kcal1.3g20.5g1.5g7.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g7322kcal147.4g659g436.4g20.4g
Valittu annoskoko1550g3661kcal73.7g329.5g218.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna775g1831kcal36.9g164.8g109.1g5.1g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137