Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 501g178kcal0.8g35.6g0.5g10g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 188g1000kcal0.6g0.7g112.7g0g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Sokeri 213g864kcal0g212.6g0g0g
Maapähkinä 88g498kcal22.4g11.6g37.7g13.8g
Korppujauho 250g917kcal26.3g187.6g2.6g13.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g25g85kcal3g15g0.7g3g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 63g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g7788kcal163.2g949g351.2g80.4g
Valittu annoskoko1550g3894kcal81.6g474.5g175.6g40.2g
Annoskoko puolitettuna775g1947kcal40.8g237.3g87.8g20.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739