Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g500g120kcal9g15g2.5g9.5g
Sipulikuutiot rainbow500g50kcal7.5g7.5g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)50g315kcal0g0g35g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki500g750kcal5g30g65g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g2470kcal43g105g205g26g
Valittu annoskoko1550g1235kcal21.5g52.5g102.5g13g
Annoskoko puolitettuna775g618kcal10.8g26.3g51.3g6.5g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888