Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)600g835kcal66.6g2.4g62.4g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g675kcal0g0g75g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g15g59kcal0g14.7g0g0g
Raparperi 250g84kcal1.7g13.7g0.2g3.5g
Mansikka 170g79kcal0.8g14.3g0.3g3.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g6356kcal173g753.6g279.6g25g
Valittu annoskoko1550g3178kcal86.5g376.8g139.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna775g1589kcal43.3g188.4g69.9g6.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692