Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g851g2850kcal102.1g561.4g20.4g69.8g
Grahamjauho 52g171kcal5.5g31.6g1.1g5.1g
Siirappi 38g114kcal0g28g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 38g122kcal11g2.6g7.6g11.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g204kcal8.1g2.1g17.5g3.7g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Vesi473g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 47g35kcal6.2g0.5g0.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3104g7409kcal265.8g1252.4g140.8g187g
Valittu annoskoko1552g3705kcal132.9g626.2g70.4g93.5g
Annoskoko puolitettuna776g1852kcal66.5g313.1g35.2g46.8g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.3g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010