Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 23g119kcal0.1g0.1g13.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Kanaliemi rainbow 1 L749g375kcal30g7.5g30g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)150g90kcal1.5g6.7g6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g11g10kcal0.1g2.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 25g8.9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kanaliemi rainbow 1 L127g63kcal5.1g1.3g5.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)25g15kcal0.3g1.1g1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g1680kcal95.6g80.2g118g22g
Valittu annoskoko1552g840kcal47.8g40.1g59g11g
Annoskoko puolitettuna776g420kcal23.9g20.1g29.5g5.5g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563