Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali539g114kcal6.5g18.3g1.1g11.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g54g151kcal9.7g0.3g12.4g0g
Siirappi 27g81kcal0g20g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g47g150kcal5.1g29.4g0.9g5.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 261g335kcal54.1g0g13g0g
Voi 36g261kcal0.4g0.1g29.2g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g2404kcal158.8g179.8g114.8g50.6g
Valittu annoskoko1553g1202kcal79.4g89.9g57.4g25.3g
Annoskoko puolitettuna776g601kcal39.7g45g28.7g12.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970