Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g722kcal60.3g0g53.9g0g
Vesi844g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g52kcal1.7g1.3g4.3g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g422g211kcal5.9g46.4g0.8g5.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g118kcal8g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g2206kcal151.8g95.4g136.6g11g
Valittu annoskoko1553g1103kcal75.9g47.7g68.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna776g552kcal38g23.9g34.2g2.8g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901