Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä281g115kcal3.9g22.8g0.8g8.4g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g450g90kcal5g16.2g0.9g0g
Bratwursti (Pirkka)563g1631kcal73.1g7.3g151.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g3821kcal169.4g116.2g309g26.2g
Valittu annoskoko1552g1911kcal84.7g58.1g154.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna776g955kcal42.4g29.1g77.3g6.6g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991