Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 4227g5861kcal528.4g12.7g414.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5155g2887kcal438.1g257.7g10.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g351g2103kcal73.6g23.1g189.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka103g411kcal0g102.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe165g633kcal4.8g153.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23791kcal2089.8g1098.4g1227.6g0g
Valittu annoskoko10000g11896kcal1044.9g549.2g613.8g0g
Annoskoko puolitettuna5000g5948kcal522.5g274.6g306.9g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856