Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen2062g14845kcal20.6g20.6g1649.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2062g7217kcal247.4g1463.9g43.3g61.9g
Luumu kivetön, kuivattu 2062g4196kcal86.6g775.3g17.5g177.3g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g1701g2433kcal212.6g5.1g175.2g0g
Sokeri 2062g8369kcal0g2059.8g0g0g
Leivinjauhe 52g91kcal2.7g19.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g74301kcal1139.8g8688.4g3771g479g
Valittu annoskoko10000g37150kcal569.9g4344.2g1885.5g239.5g
Annoskoko puolitettuna5000g18575kcal285g2172.1g942.8g119.8g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278