Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 183g627kcal18.6g128g2.2g6.4g
Margariini 60%, keskiarvo 141g749kcal0.5g0.5g84.4g0g
Juusto, keskiarvo 281g984kcal70.4g0.7g77.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 281g95kcal8.6g13.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 232g331kcal29g0.7g23.8g0g
Tonnikala öljyssä 211g400kcal57.2g0g19g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 225g232kcal7.8g40.5g2.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g6838kcal384.2g368.4g420g25.8g
Valittu annoskoko1554g3419kcal192.1g184.2g210g12.9g
Annoskoko puolitettuna777g1710kcal96.1g92.1g105g6.5g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453