Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 182g739kcal0g181.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.5g127.4g2.2g6.4g
Voi, 1 tl, 5 g140g1022kcal1.4g1.4g112g0g
Mustikka metsä- 490g216kcal2.4g31.4g2.9g16.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki350g196kcal29.7g17.5g0.7g0g
Kaurahiutale 56g210kcal8.1g31.9g4.1g5.6g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g6452kcal158.8g783.8g275.4g56.4g
Valittu annoskoko1554g3226kcal79.4g391.9g137.7g28.2g
Annoskoko puolitettuna777g1613kcal39.7g196g68.9g14.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271