Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%931g1294kcal176.9g0g65.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 256g355kcal32g0.8g25.1g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Kesäkurpitsa210g36kcal0.8g5.2g1.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g3466kcal423.8g28.2g184.6g9.8g
Valittu annoskoko1554g1733kcal211.9g14.1g92.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna777g867kcal106g7.1g46.2g2.5g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684