Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g630g529kcal6.9g115.3g2.5g11.3g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g210g1285kcal44.3g14.5g117.2g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g70g280kcal14g36.4g8.4g22.4g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g18g50kcal0g2.2g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g35g0.2kcal0g34.8g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti25g123kcal6.1g8.2g7.1g7g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g60g318kcal2.9g30.9g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g6330kcal246.4g500.2g387.4g81.6g
Valittu annoskoko1554g3165kcal123.2g250.1g193.7g40.8g
Annoskoko puolitettuna777g1583kcal61.6g125.1g96.9g20.4g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520