Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g5480g12493kcal1041.1g0g931.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu206g123kcal2.1g9.2g8.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)685g2534kcal95.2g496.6g17.1g28.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g1370g411kcal13.7g75.3g8.2g20.5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1233g2803kcal62.4g216.1g173.6g71.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1027g3699kcal297.9g17.5g287.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44127kcal3024.8g1629.4g2852.6g240.2g
Valittu annoskoko10000g22064kcal1512.4g814.7g1426.3g120.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11032kcal756.2g407.4g713.2g60.1g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308