Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3085g3467kcal651.8g0g92.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1671g468kcal10g99.4g3.3g41.8g
Selleri, annos 50g257g36kcal2.6g7.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)874g236kcal11.4g42g1.7g14.9g
Vesi4113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8413kcal1351.6g298.2g195g113.4g
Valittu annoskoko10000g4207kcal675.8g149.1g97.5g56.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2103kcal337.9g74.6g48.8g28.4g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907