Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1441g1529kcal57.5g279.2g12.8g25.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2401g2477kcal82.8g432.2g25.5g69.6g
Salaatti, jäävuori tuore1201g120kcal13.2g9.6g2.4g12g
Valkoviinietikka (Rajamäen)96g19kcal0g6.2g0g0g
Tonnikala vedessä 2221g2320kcal498.4g0g33.3g0g
Purjosipuli 840g192kcal15.2g20.2g1.7g17.6g
Omena, keskikokoinen 200g1681g571kcal3.4g119.3g5g30.3g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14522kcal1344.4g1736g161.8g328.4g
Valittu annoskoko10000g7261kcal672.2g868g80.9g164.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3631kcal336.1g434g40.5g82.1g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211