Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g112g653kcal24.6g22.4g56.9g0g
Voi 60% rasvaa 79g429kcal0.7g0.4g48g0g
Liivatelehti, gelatiini450g1569kcal384.9g0g0.4g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g17g0.2kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa112g630kcal9g41.6g47.2g13.5g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g112g576kcal10g32.8g45g6.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g225g573kcal13.3g7.2g53.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka112g420kcal1.3g103.4g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl337g1214kcal6.7g9.1g128.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3114g12129kcal901.2g433.8g758.8g40.2g
Valittu annoskoko1557g6065kcal450.6g216.9g379.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna779g3032kcal225.3g108.5g189.7g10.1g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190