Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha719g1194kcal136.6g0g71.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g701g238kcal9.8g42.1g3.5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena54g205kcal0.5g49.6g0.3g0g
Ketsuppi, meira65g45kcal1g10.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3114g3365kcal295.8g204.2g151.6g0g
Valittu annoskoko1557g1683kcal147.9g102.1g75.8g0g
Annoskoko puolitettuna779g841kcal74g51.1g37.9g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365