Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka450g50kcal5g5g0.9g4.5g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Seiti, pakasteena - Findus450g315kcal72.1g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3118g849kcal157.6g33.4g5.4g18.6g
Valittu annoskoko1559g424kcal78.8g16.7g2.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna780g212kcal39.4g8.4g1.4g4.7g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750