Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g38g112kcal1.1g1.8g1.7g0g
Hiiva, 50g6.3g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)19g135kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.2g1.4g2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 15g57kcal4.2g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1102kcal30.6g96.2g47.4g4g
Valittu annoskoko156g551kcal15.3g48.1g23.7g2g
Annoskoko puolitettuna78g276kcal7.7g24.1g11.9g1g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387436