Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 61g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Mansikka 34g16kcal0.2g2.9g0.1g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g52g203kcal0g51.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g480kcal1.2g114.8g0.4g3.2g
Valittu annoskoko156g240kcal0.6g57.4g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal0.3g28.7g0.1g0.8g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463