JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai71g248kcal8.5g50.3g1.5g2.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%40g91kcal11.5g1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g764kcal40g102.8g22g4.2g
Valittu annoskoko156g382kcal20g51.4g11g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g191kcal10g25.7g5.5g1.1g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628