Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.3g0.2g5.9g0g
Voi 26g191kcal0.3g0.1g21.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g20g121kcal4.2g1.4g11g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g6.6g0.7kcal0.1g0g0g5.6g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.2g12kcal0.6g0.3g0.7g1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1.3g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g888kcal26.8g8.4g83g14.2g
Valittu annoskoko156g444kcal13.4g4.2g41.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna78g222kcal6.7g2.1g20.8g3.6g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.7g26.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597