Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 42g14kcal1.3g2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g286kcal8.5g58.2g1g2.9g
Margariini 80 % laktoositon 15g102kcal0.1g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g882kcal21.6g135g26.4g6g
Valittu annoskoko156g441kcal10.8g67.5g13.2g3g
Annoskoko puolitettuna78g221kcal5.4g33.8g6.6g1.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250