Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g100kcal0.1g0.1g11.2g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g74g246kcal6.4g39.9g6.8g0g
Karpalo, pakaste14g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Vadelma 19g7.7kcal0.2g0.8g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.7g8.9kcal0g2.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g941kcal18.6g130g37.8g3.6g
Valittu annoskoko156g470kcal9.3g65g18.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g235kcal4.7g32.5g9.5g0.9g
Arvot/100g100g302kcal6g41.7g12.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258850