Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.5g10kcal0.6g1g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.8g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g317kcal13.2g10.2g24.2g3g
Valittu annoskoko156g159kcal6.6g5.1g12.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal3.3g2.6g6.1g0.8g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407