Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g47g80kcal4.8g1.3g6.2g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g78g27kcal2.1g3.7g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)31g52kcal0.9g1.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g318kcal15.6g12.6g22.6g0g
Valittu annoskoko156g159kcal7.8g6.3g11.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal3.9g3.2g5.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206