Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus129g90kcal20.6g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g10g50kcal0.5g0.7g5g0g
Valkoviini kuiva 16g11kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g331kcal42.2g1.6g14g0g
Valittu annoskoko156g165kcal21.1g0.8g7g0g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal10.6g0.4g3.5g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972