Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 72g84kcal12.4g0g3.8g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Korppujauho 5.5g20kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)18g22kcal2g0.1g1.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 33g118kcal0.6g0.9g12.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g100kcal0g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g699kcal31.6g12g58.4g1.2g
Valittu annoskoko156g350kcal15.8g6g29.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g175kcal7.9g3g14.6g0.3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095