Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 107g154kcal17.1g0g9.5g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tilli, tuore 21g6.4kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Korppujauho 3.2g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g505kcal36.8g6g36.8g2g
Valittu annoskoko156g252kcal18.4g3g18.4g1g
Annoskoko puolitettuna78g126kcal9.2g1.5g9.2g0.5g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230